Τρίτη 11 Μαΐου 2010

PostHeaderIcon Έκθεση Βιβλίου 2010

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η φετινή έκθεση βιβλίου, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Γονέων Δήμου Ιεράπετρας.
Μια εκδήλωση που όλοι περιμένουν πλέον κάθε χρόνο, εφόσον έχει καταξιωθεί στην συνείδηση του κόσμου, αλλά κυρίως στην συνείδηση των παιδιών.
Τα παιδιά εξάλλου ήταν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και φέτος, όπως κάθε χρόνο εξάλλου. Με θεατρικά δρώμενα, με μουσικά σχήματα, με λογοτεχνικά έργα, με ζωγραφιές, με την παρουσία τους, με τα γέλια τους και τις φωνές τους, παιδιά όλων των ηλικιακών ομάδων, έκλεψαν τις καρδιές όλων μας στις παράπλευρες εκδηλώσεις που πλαισίωσαν την Έκθεση στο διήμερο που διοργανώθηκε.
Τα παιδιά μας έδειξαν πάλι τον δρόμο......
Μας δείχνουν ότι μεταξύ ΔΝΤ και οικονομικής κρίσης, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει μέλλον, υπάρχουν ΑΥΤΑ!!!!
Καλύτερη στιγμή των εκδηλώσεων η παρουσίαση ενός θεατρικού δρώμενου από τα παιδιά του ΕΕΕΚ (ειδικό σχολείο). Συγκινητική στιγμή να βλέπεις τα παιδιά αυτά με τις ιδιαίτερες ικανότητες !!!!
Μπράβο και στα παιδιά της Ένωσης Γονέων, την Πόπη, τον Νίκο, την Μαρία, τον Μανώλη, τον Γιώργο, τον Γιώργο, τον Κωστή, (συγνώμη αν ξέχασα κάποιον) αλλά μεγάλο μπράβο και όσους βοήθησαν στο αποτέλεσμα αυτό είτε με προσωπική δουλειά είτε με χρηματική βοήθεια.
Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό !!!!!!
Τα παιδιά για άλλη μια φορά μας έδειξαν τον δρόμο της αγάπης, της συγκίνησης, της προσφοράς, του πολιτισμού, και μας υπενθύμισαν βροντερά ότι είναι εδώ!!!
Μερικές φωτογραφίες από την τελετή λήξης με μια υπέροχη συναυλία της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Ιεράπετρας υπο την διεύθυνσης της ακούραστης Σουζάνε Χαλικιά.
φώτο 1 φώτο 2 φώτο 3 φώτο 4
και ένα βίντεο από την τελετή λήξης

Οι αναγνώστες μας

Hit Counters

Αρχειοθήκη

Η σύνταξη

gerapetriths
Όσοι έχουν κάτι να πούν ας το στείλουν στο tosfyri@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ
Bookmark and Share