Κυριακή 16 Μαΐου 2010

PostHeaderIcon Ακόμα τίποτα αλλά εμείς θα συνεχίζουμε να τα λέμε.....

Πριν δύο Κυριακές έκανα μια βόλτα στην πόλη μας και είδα αυτά !!!!!
Πριν μία Κυριακή έκανα πάλι βόλτα στην πόλη μας και είδα αυτά !!!!!
Σήμερα, πάλι Κυριακή, δύο εβδομάδες μετά, έκανα πάλι βόλτα στην πόλη μας και είδα τα παρακάτω:


Φωτιστικό σημείο στην πλατεία πίσω από το Δημαρχείο, στην ίδια κατάσταση όπως και δύο εβδομάδες πρίν !!!! Δείτε την φωτογραφία (με κλίκ πάνω στην φωτογραφία την βλέπετε σε μεγάλο μέγεθος, και μετά πατήστε πίσω στον brouser σας για να επιστρέψετε στην ανάρτηση):
Δεύτερο φωτιστικό σώμα στην πλατεία πίσω από το Δημαρχείο, στην ίδια κατάσταση όπως και δύο εβδομάδες πρίν !!!! Δείτε την φωτογραφία :
Βάση για κάδο απορριμάτων στην πλατεία πίσω από το Δημαρχείο, στην ίδια κατάσταση δυο εβδομάδες τώρα !!!!! Δείτε την φωτογραφία :
Παραλιακός πεζόδρομος μετά το wakiki. Δείτε το ξύλινο πάτωμα με τις τρύπες δύο εβδομάδες τώρα στην ίδια κατάσταση!!! Δείτε την φωτογραφία :

Στο ίδιο σημείο, παραλιακός πεζόδομος μετά το wakiki. Ένας δρόμος τουριστικός, αφού από εκεί κατεβαίνουν οι τουρίστες του ξενοδοχείου "Πέτρα Μάρε" στην πόλη μας, αλλά και κάνουμε βόλτα εμείς. Δείτε τα χορτάρια που δεν έχουν καθαριστεί δύο εβδομάδες τώρα !!!! Δείτε τις φωτογραφίες, χόρτα και τρύπες :


Στον ίδιο δρόμο, τον παραλιακό πεζόδρομο μετά το wakiki. ΄Δείτε την κατάσταση των φωτιστικών σωμάτων !!!! Φυσικά κανένα δεν ανάβει την νύκτα. Φαντάσει ο τόπος εκεί μόλις νυκτώσει !!!!! Δείτε τις φωτογραφίες :



Δείτε επίσης στον ίδιο δρόμο ένα κάδο απορριμάτων !!!!!!


Δείτε και τους φοίνικες στον ίδιο δρόμο που δεν έχουν προστατευτεί, και δεν έχουν ποτιστεί, άν και υπάρχει δίκτυο σωλήνων για πότισμα, εδώ και καιρό και έχουν αρχίσει να ξεραίνονται




Και τέλος δείτε στο νέο σχέδιο πόλης πως η ζούγκλα του Αμαζονίου κρατεί καλά ακόμα .....!!!! Δείτε τις φωτογραφίες :





         Αγαποιτοί αναγνώστες μου, δεν βάζω αυτές τις φωτογραφίες, για να κάνω αρνητική προβολή της πόλης μας (μάλλον αυτό θα μου προσάψουν) αλλά τις βάζω μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και γίνει κάτι τέλοσπάντων. Είμαστε σε περίοδο Τουριστική πλέον. Θα γινει λέει ντοματοπόλεμος και θα σπάσουμε το ρεκόρ Γκίνες στην μεγαλύτερη ντοματοσαλάτα, και το κάνουμε για να προβάλλουμε τουριστικά τον τόπο μας και τα αγροτικά μας προϊόντα, έτσι λένε τουλάχιστον αυτοί, γιατί κάποιοι άλλοι έχουν άλλλη άποψη, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, που βάζουμε σε άλλη μας ανάρτηση.
         Όμως την τουριστική προβολή και διαφήμηση την κάνει ο απλός τουρίστας (εγχώριος ή μη) που κάνει μια βόλτα στην πόλη μας και βλέπει μια όμορφη πόλη και όχι τους χορτιαριασμένους πεζόδρομους, τους ξεραμένους φοίνικες και τα σπασμένα φωτιστικά που δεν ανάβουν και αφήνουν τις περιοχές αυτές στο μαύρο σκοτάδι........

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!  Μήν μας φάει το ......μαύρο σκοτάδι.....

Οι αναγνώστες μας

Hit Counters

Αρχειοθήκη

Η σύνταξη

gerapetriths
Όσοι έχουν κάτι να πούν ας το στείλουν στο tosfyri@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ
Bookmark and Share